opc_loader

Beste Klanten en Bezoekers, Wij zijn AANWEZIG! 

  

Wederom een Lockdown..... Maar niet getreurd, wij zijn aanwezig tijdens de algemene openingstijden. Je bent uiteraard van harte welkom bij onze winkels om je darts, dump, sportprijzen of andere artikelen af te halen, reserveren of online te bestellen.

  

Een melding dat je onderweg bent is voldoende.

Doe dit via onze Whatsapp Darts hotline: 06-48390941

  

Heb je toch nog vragen? Stel ze dan via onze Whatsapp lijn, per mail of je kan ons bellen op 0174-641111 

Tot snel bij onze Dump & Darts winkel

Groet, Ben & Boaz

Dump & Darts Naaldwijk is onze naam maar wie zijn wij?

Dump & Darts in Naaldwijk, al sinds 1997 een begrip in het Westland, is een stoere mannen winkel. Al die tijd zitten wij, voor iedereen die gek is op echte mannen artikelen, aan de Kleine Woerdlaan nummer 19 in Naaldwijk.

Met veel plezier, passie en een beetje liefde ben ik continue op zoek naar de producten die jij wilt hebben. Dit doe ik zo voordelig geprijsd als mogelijk maar altijd met oog voor detail, kwaliteit en een bepaalde uniekheid. Veel mensen omschrijven de winkel als een soort "snoep winkel" voor mannen. Een winkel met een uniek maar zeer breed assortiment. Inmiddels is de winkel van een ouderwetse Dump met Leger kleding veranderd in een winkel met o.a. specialisatie in Sportprijzen voor alle kleine (en stiekem ook de grote) kampioenen, ruim 15 meter aan Darts artikelen, Backpacking & Camping artikelen voor alle reisliefhebbers maar ook artikelen als Biljart, Jeu de Boules, security, Politie, airsoft of vrije tijdskleding met stoere en unieke merken als Alpha Industries, 101INC en Williamson Dickies ontbreken niet in ons assortiment. In de 100 m2 winkel past het allemaal maar net aan, genoeg te zien dus!

Ik hoop dat ik je geënthousiasmeerd heb om mijn winkel eens te komen bezoeken, ik verwelkom je graag. Anders kan je je natuurlijk altijd vermaken op de webshop: www.dumpwarehouse.nl. En ben je op zoek naar Darts artikelen maar lukt het je echt niet om langs te komen in de winkel? Bekijk ons 24 uurs aanbod dan nu online via onze darts webshop: Klik hier om alle darts artikelen te bekijken.

Beste groet,

Ben Smit