opc_loader

Scolia Home Electronic Score System

784,95
x

De Scolia Home Electronic Score System is een revolutionaire nieuwe technologie in de dartwereld. Dit handige apparaat geeft je de mogelijkheid om je meer te focussen op de belangrijke aspecten van het darten en minder met de randzaken.

Scolia is een systeem dat niet alleen je score bijhoud, maar ook statistieken kan bijhouden die je helpen om beter te worden als darter. Dit was nooit eerder mogelijk!

Dankzij Scolia's geïntegreerde software zijn er een hele lijst aan opties die je helpen om je beter te maken of met vrienden een spel naar keuze te spelen. Niet alleen dat, de Scolia's software staat updates toe. Dit maakt het mogelijk om nieuwe functies op je systeem te ontvangen, zelfs lang na aanschaf. Scolia valt aan te sluiten op elke internetpagina, dus er kan gebruik worden gemaakt van een tablet, smartphone of een computer.

Technische specificaties:

Het Scolia Home scoresysteem bestaat uit 5 belangrijke fysieke componenten: de camera's en de Scolia unit. Deze camera's moeten worden vastgemaakt aan een Bull's Termote 2.0. Het Bull's Termote systeem heeft een Rubberen (PU) Surround nodig. Ook is er natuurlijk een dartbord nodig, Scolia werkt op elk dartbord maar een dartboard met messenbedrading wordt wel aangeraden voor het beste resultaat. De Scolia unit berekent ter plekke de score die je gooit, door middel van beelden die onmiddellijk worden doorgegeven vanaf de camera's.

Benodigdheden:

- Standaard dartbord met standaard dimensies, traditionele kleuren en een traditionele metalen cijferring.
- Een Bull's Termote 2.0 Light System
- Een Standaard rubberen surround
- Een degelijk, stevige muur (bij voorkeur van steen of beton) en een plat oppervlakte rondom het dartbord van 110 cm hoog en 140 cm breed.
Bedraad internet*

*De Scolia is te gebruiken met een Powerline Adapter, indien een draadloze internet verbinding uw voorkeur geniet.

Op zoek naar andere fraaie Darts Accessoires? Dump & Darts Naaldwijk heeft talloze dartaccessoires op voorraad!

LET OP! VANWEGE DE GROTE VRAAG NAAR SCOLIA HOME PRODUCTEN IS DE LEVERTIJD LANGER DAN U VAN ONS GEWEND BENT. ALLE SCOLIA SYSTEMEN GAAN VOLGENS EEN VOORUIT BESTEL PRINCIPE. ZODRA DEZE NA UW ORDER BINNEN KOMEN VERZENDEN WIJ HET PRODUCT DEZELFDE DAG NOG. BIJ VRAGEN: NEEMT U DAN VOORAL CONTACT MET ONS OP.

Specificaties

Inclusief:
- Camera's
- Scolia unit
- Stroomadapter
- LAN-kabel (5m)
- Accessoires voor het installeren.

Het systeem bevat geen dartbord, dartset, tablet.

Belangrijke functies:
- Verschillende spelvormen
- Speel tegen de computer (met verschillende niveau's)
- Speel online tegen je vrienden (die ook Scolia hebben)
- Speel online tegen vreemden om te trainen
- Spelgeschiedenis
- Uitgebreide Analytics
- Houd gebruiksstatistieken bij
- Gratis software updates

Scolia Home Electronic Score System heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Scolia Home Electronic Score System