opc_loader

Beste Klanten en Bezoekers, Wij zijn er weer! 

  

De winkels zijn (eindelijk) opnieuw geopend en je bent uiteraard van harte welkom bij onze winkels om je darts, dump, sportprijzen of andere artikelen uit te komen zoeken. Een afspraak is niet meer nodig. Je mag zo naar binnen lopen.

Heb je toch nog vragen? Stel ze dan via onze Whatsapp lijn, per mail of je kan ons bellen op 0174-641111 

Tot snel in onze Dump & Darts winkel

Groet, Ben & Boaz

Elysian Sixth Edition 95% STEELTIP

999,95
x

Kies uw gewicht

  • 24 Gram

LET OP! Dit is een particuliere verkoop, vandaar dat de prijs af kan wijken van de adviesprijzen! De pijlen zijn ongebruikt, onbeschadigt en in originele verpakking met alle originele documenten aanwezig.

De Target Elysian: hét pareltje onder de dartpijlen! Op deze Elysian Sixth Edition, gemaakt uit 95% tungsten, zijn exclusieve griptechnieken toegepast die we nog niet eerder zagen. De grip van dit exclusieve verzamelitem is geïnspireerd door de Japanse katana en het zogenoemde "Kaizen"-concept. Bij elkaar levert dit een zeer gedetailleerde en grove grip op, die afgewerkt is met een prachtige DNA-coating. Als kers op de taart is de steeltip-versie van deze prachtige darts voorzien van een Target Storm Nano punt. De Elysian darts worden geleverd in een uitgebreide box met extra titanium shafts in 3 verschillende maten, 4 verschillende sets flights, een exclusieve Elysian-dartcase en flightprotectors. Benieuwd naar alle andere darts van Target? Dump & Darts Naaldwijk heeft 450 soorten darts op voorraad! 

Specificaties

  • Darts Model: Recht
  • Type grip: Phantom, Pixel, Incision
  • Merk: Target
  • Darts Kleur: DNA (Multicolor)
  • Materiaal: 95% Tungsten
Gewicht Barrel Lengte Barrel Dikte
24 gram 52.00 mm 7.20 mm

Elysian Sixth Edition 95% STEELTIP heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Elysian Sixth Edition 95% STEELTIP