opc_loader

Beste Klanten en Bezoekers, Wij zijn AANWEZIG! 

  

Wederom een Lockdown..... Maar niet getreurd, wij zijn aanwezig tijdens de algemene openingstijden. Je bent uiteraard van harte welkom bij onze winkels om je darts, dump, sportprijzen of andere artikelen af te halen, reserveren of online te bestellen.

  

Een melding dat je onderweg bent is voldoende.

Doe dit via onze Whatsapp Darts hotline: 06-48390941

  

Heb je toch nog vragen? Stel ze dan via onze Whatsapp lijn, per mail of je kan ons bellen op 0174-641111 

Tot snel bij onze Dump & Darts winkel

Groet, Ben & Boaz

Leatherman FREE P2

169,95 159,95 U bespaart: 6%

Uitverkocht

Zeer gelimiteerde leatherman tool. Deze leatherman FREE P2 is gelimiteerd verkrijgbaar in Europa en nu natuurlijk bij de Dump in Naaldwijk beschikbaar. De Leatherman FREE P2 beschikt over de volgende specificaties: Punttang, Tang, Vervangbare draadknippers, Vervangbare harddraadknippers, Krimptang, Draadstripper, Lemmet met deels gekartelde snede, 420HC,Geveerde schaar, Pakketopener, Priem, Blikopener, Flesopener, Hout/metaalvijl, Kruiskopschroevendraaier, Medium schroevendraaier, Kleine schroevendraaier, Extra kleine schroevendraaier, Pry-bar, Liniaal.

Met de TREAD (metrisch) heeft Leatherman een bijzonder functioneel en uniek product op de markt gebracht. Buiten het feit dat deze armband-multitool met 29 verschillende functies om de pols gedragen kan worden, heeft deze ook een iconische uitstraling en valt deze ook als lifestyleproduct bij veel mensen in de smaak. Deze armband bestaat uit 10 schakels die uitwisselbaar zijn en mede hierdoor zelf in lengte aanpasbaar voor vrijwel iedere pols. Hij kan zonder problemen in het vliegtuig gedragen worden.

Leatherman FREE P2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Leatherman FREE P2