opc_loader

Beste Klanten en Bezoekers, Wij zijn er weer! 

  

De winkels zijn (eindelijk) opnieuw geopend en je bent uiteraard van harte welkom bij onze winkels om je darts, dump, sportprijzen of andere artikelen uit te komen zoeken. Een afspraak is niet meer nodig. Je mag zo naar binnen lopen.

Heb je toch nog vragen? Stel ze dan via onze Whatsapp lijn, per mail of je kan ons bellen op 0174-641111 

Tot snel in onze Dump & Darts winkel

Groet, Ben & Boaz

Leatherman FREE P4

199,95 189,95 U bespaart: 5%

Uitverkocht

Zeer gelimiteerde leatherman tool. Deze leatherman FREE P4 is gelimiteerd verkrijgbaar in Europa en nu natuurlijk bij de Dump in Naaldwijk beschikbaar. De Leatherman FREE P4 beschikt over de volgende specificaties: Punttang, Tang, Vervangbare draadknippers, Vervangbare harddraadknippers, Krimptang, Draadstripper, Lemmet met gekartelde snede, 420HC, Lemmet met plain edge-snede, 420HC, Geveerde schaar, Pakketopener, Priem, Blikopener, Flesopener, Hout/metaalvijl, Kruiskopschroevendraaier, Medium schroevendraaier, Kleine schroevendraaier, Extra kleine schroevendraaier, Pry-bar, Liniaal en Zaag.

Met de TREAD (metrisch) heeft Leatherman een bijzonder functioneel en uniek product op de markt gebracht. Buiten het feit dat deze armband-multitool met 29 verschillende functies om de pols gedragen kan worden, heeft deze ook een iconische uitstraling en valt deze ook als lifestyleproduct bij veel mensen in de smaak. Deze armband bestaat uit 10 schakels die uitwisselbaar zijn en mede hierdoor zelf in lengte aanpasbaar voor vrijwel iedere pols. Hij kan zonder problemen in het vliegtuig gedragen worden.

Leatherman FREE P4 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Leatherman FREE P4